The Black Kennedy ili Lady Boss ??
+3
faca
Blue Shadow
billy
7 posters
:: NovaGforumi :: Društvo
Stranica 2 / 4.
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: The Black Kennedy ili Lady Boss ??
Ajd dobro. I nije on baš čistokrvni crnac. Ima nekog bijelog u rodu( po crtama lica )pa AKO ga izaberu mogo bi nabrzinu pobijelit ko Majkl Đekson. I Ima srednje ime malo nezgodno - Hussein . Barack Hussein Obama . Pa još ako i to dovede u red možda i prođe.
Ovo je samo demonstarcija "američke demokracije" , stranačko prepucavanje. Nema veze sa pravim izborima.
Ovo je samo demonstarcija "američke demokracije" , stranačko prepucavanje. Nema veze sa pravim izborima.
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
yeepfaca je napisao/la:billy je napisao/la:ipak hillary...ovo je mrtva trka ...ovo je bolje od tekme
I ti stvarno misliš da će crnja bit predsjednik Amerike ????????????? :monkey: :monkey: :monkey: :monkey:
ako ste malo pratili zadnjih dana onda zasigurno znate da se Hillary nalazi pred zidom i pod pritiskom je vlastite stranke da u ring baci bijeli rucnik .
Obama je na pola koraka od kandidature
Obama je na pola koraka od kandidature
faca je napisao/la:billy je napisao/la:ipak hillary...ovo je mrtva trka ...ovo je bolje od tekme
I ti stvarno misliš da će crnja bit predsjednik Amerike ????????????? :monkey: :monkey: :monkey: :monkey:
Momak je sve bliže...
http://www.jutarnji.hr/svijet/clanak/art-2008,5,22,,120407.jl
Prijatelj iz firme volontira u njegovom izbornom stozeru kao i njegove dvije sestre, a i ja sam im malo pomogao(cisto iz znatizelje)...da gotovo je sigurno da ce demokratski kandidat za predsjednicke izbore biti Obama
Dao bog srece da se to desi to bi bio znak da se i ameri pocinu ponasati kao civilizovani ljudi bez predrasuda o ostatku svijeta ali se bojim da Obama nece naletjeti na nekog novog Osvalda
Zadnja promjena: Unitas; 22.05.08 12:12; ukupno mijenjano 1 put.
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
heh, pa zar ne vidis kako sam naslovio topicUnitas je napisao/la:Dao bog srece da se to desi to bi bio znak da se i ameri pocinu ponasati kao civilizovani ljudi bez predrasuda o ostatku svijeta ali se bojim da Obama nece naletjeti na nekog novog Osvalda
ma jesam zato mi se i vrzma po ovoj mojoj tintari Osvald, ali nisam siguran dal se pise sa obicnim v ili wbilly je napisao/la:heh, pa zar ne vidis kako sam naslovio topicUnitas je napisao/la:Dao bog srece da se to desi to bi bio znak da se i ameri pocinu ponasati kao civilizovani ljudi bez predrasuda o ostatku svijeta ali se bojim da Obama nece naletjeti na nekog novog Osvalda
Unitas- Top poster
-
harvey oswaldUnitas je napisao/la:ma jesam zato mi se i vrzma po ovoj mojoj tintari Osvald, ali nisam siguran dal se pise sa obicnim v ili wbilly je napisao/la:heh, pa zar ne vidis kako sam naslovio topicUnitas je napisao/la:Dao bog srece da se to desi to bi bio znak da se i ameri pocinu ponasati kao civilizovani ljudi bez predrasuda o ostatku svijeta ali se bojim da Obama nece naletjeti na nekog novog Osvalda
Unitas- Top poster
-
ODLAZAK SA SCENE
Era Clintonovih približila se konačnom kraju
Političke karijere započeli još u 70-im godinama prošlog stoljeća, a kao predsjednici spominjali su se više od dva desetljeća.
http://www.javno.com/hr/svijet/clanak.php?id=151695
Era Clintonovih približila se konačnom kraju
Političke karijere započeli još u 70-im godinama prošlog stoljeća, a kao predsjednici spominjali su se više od dva desetljeća.
http://www.javno.com/hr/svijet/clanak.php?id=151695
I tako puče Amerika ( SAD) na dva dijela.
faca- Ambiciozni član
-
Što se desilo?
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
gorana je napisao/la:Što se desilo?
Desit će se.........................
faca- Ambiciozni član
-
e sad si mi sve reko....
gorana- Top poster
-
Podjelit će se Amerika na dva dijela; na crnu i bijelu.
faca- Ambiciozni član
-
Pa jesu prošli ti izbori?
gorana- Top poster
-
faca je napisao/la:Podjelit će se Amerika na dva dijela; na crnu i bijelu.
sjever i jug
Gost- Gost
Obama je vrlo sposoban i karizmatican politicar , najbolji moguci izbor za predsjednickog kandidata.
Ma sve je to igra, Amerima je tako svejedno ko im je predsjednik. Ionako drugi vode politiku . U ovom slučaju ( ako Obama prođe) neće valjat.
faca- Ambiciozni član
-
Vidim da ste tu pa evo da se malo osvježite, (kad već ne želite u caffe)
gorana- Top poster
-
hoce proci i hoce valjati :cheers2:faca je napisao/la:Ma sve je to igra, Amerima je tako svejedno ko im je predsjednik. Ionako drugi vode politiku . U ovom slučaju ( ako Obama prođe) neće valjat.
sto reci...pogledajte sami
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-bill-clinton-najavio-povlacenje-iz-politike-i-kraj-kampanje-hillary-clinton/389374.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-bill-clinton-najavio-povlacenje-iz-politike-i-kraj-kampanje-hillary-clinton/389374.aspx
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
:: NovaGforumi :: Društvo
Stranica 2 / 4.