The Black Kennedy ili Lady Boss ??
+3
faca
Blue Shadow
billy
7 posters
:: NovaGforumi :: Društvo
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: The Black Kennedy ili Lady Boss ??
Po prvi se put nakon 16 godina jos od kada je billy boy pobjedio starog busha spremam izgubiti noc pred telkom.
Iskreno se nadam pobjedi Senatora Obame
Hm indijski astrolozi predviđaju uvjerljivu pobijedu Baraka Obame uz upozoranje da će 2010 biti u smrtnoj opasnosti.Po njegovoj natalnoj karti izračunali su da mu največa opasnost prijeti od 5 travnja do 16 svibnja,i da su mu šanse za preživljavanje 25%
U
državi od 300 milijuna ljudi zacijelo postoje deseci tisuća bijelih
rasista koji bi vjerovali da spašavaju svoju zemlju od propasti i
sramote ako uspiju ubiti prvog crnog predsjednika.
U
državi od 300 milijuna ljudi zacijelo postoje deseci tisuća bijelih
rasista koji bi vjerovali da spašavaju svoju zemlju od propasti i
sramote ako uspiju ubiti prvog crnog predsjednika.
Gollum- Middle class
-
Broj postova : 768
Registration date : 06.01.2008
veceras se izborna noc , sa nestrpljenjem ocekujem prve rezultate.
billy je napisao/la:Po prvi se put nakon 16 godina jos od kada je billy boy pobjedio starog busha spremam izgubiti noc pred telkom.
E da znaš da nemam namjeru izgubiti noć zbog tih izbora, kao prvo sutra radim smijenu od 12 sati a kao drugo pa ionako će se sutra samo o tome govoriti.
Gollum- Middle class
-
Broj postova : 768
Registration date : 06.01.2008
Kao što sam predvidio... :cheers2:
Nadam se da će biti bar upola dobar predsjednik koliko ja mislim bi trebao biti...
Nadam se da će biti bar upola dobar predsjednik koliko ja mislim bi trebao biti...
uzivo je uzivo , sve drugo je rekla-kazalaGollum je napisao/la:billy je napisao/la:Po prvi se put nakon 16 godina jos od kada je billy boy pobjedio starog busha spremam izgubiti noc pred telkom.
E da znaš da nemam namjeru izgubiti noć zbog tih izbora, kao prvo sutra radim smijenu od 12 sati a kao drugo pa ionako će se sutra samo o tome govoriti.
Cinjenica je da je OBAMA vodio jednu od najbriljantnijih kampanja u povjesti moderne demokracije .
Pocevsi tek kao broj 2 iza tada velike i na sva usta najavljivane Hillary Clinton , on je bio tek kandidat iz sjene i sami demokrati su ga uzimali sa rezervom.
Ono sto su tek neki znali je cinjenica da se je za ovaj korak Obama pripremao vec 10 godina i sve to vrijeme prikupljao i obradivao informacije , ali ne u knjiznici vec na terenu .
Stecao je iskustvo i sklapao vazna poznanstva , ali sto je najbitnije ostao je u kontaktu sa sirokim masama .
Medij interneta koji je briljantno iskoristio doneo mogucnost perfektne kordinacije, reklame i sto je najvaznije sponzorskih donacija tako da je vec u startu imao dovoljno novaca sto govori i cinjenica da je odbio sponzorstvo drzave na koje je imao pravo.
Najtezu borbu je imao upravo medu populacijom afroamerikanaca koji su ga smatrali pre-liberalnim i ne dovoljno crnim.
Ozenio se afroamerikankom i legalnim putem potisnuo sve svoje crne protukandidate .
Aspekt rase iskoristio je i kod bijelaca koji su ga smatrali ambicioznim i inteligentnim , no opet nedovoljno bijelim za neko mjesto iznad senatorske funkcije.
Obama je ustvari pobijedio uvazene dokme i odskrinuo vrata novoj eri , takoder je zatvorio usta svim skepticima sirom svijeta koji kada god se treba pokusati nesto novo to isto proglase nemogucim , a sa opravdanjem " to se nije nikad dogodilo pa nece ni sada"
Sve je moguce, cuda su moguca, ali na njima treba tesko raditi a ne cekati da se dogode.
Srecom pa mi imamo briljantnog predsjednika
http://www.index.hr/vijesti/clanak/mesic-hrvatskoj-ne-treba-covjek-promjena-poput-obame/409850.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/mesic-hrvatskoj-ne-treba-covjek-promjena-poput-obame/409850.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/obama-izdao-birace-imenovanjem-jastrebova-u-kabinet/410853.aspx
Kao što rekoh , mogli su i mene izabrat pa predsjednika USA. Ionako je samo figura.
Kao što rekoh , mogli su i mene izabrat pa predsjednika USA. Ionako je samo figura.
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
dobar si ti covjek faco ,ali ne razumijes mehanizme politike onako kako ih razumijeti treba .faca je napisao/la:http://www.index.hr/vijesti/clanak/obama-izdao-birace-imenovanjem-jastrebova-u-kabinet/410853.aspx
Svoje prijatelje drzi blizu , a svoje neprijatelje jos blize
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
:: NovaGforumi :: Društvo
Stranica 4 / 4.