Crrrrrrrrrrrrna rupa pitanje.
+3
billy
Admin
faca
7 posters
:: NovaGforumi :: Tehnologija
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Crrrrrrrrrrrrna rupa pitanje.
Kad 10. 9 u Švici pokrenu onaj akcelerator čestica, zanima me oćemol stić odigrat sa Englezima kad se ta crna rupa pojavi i dal da bježim u brdo il u podrum. U podrumu imam debele zidove. Molim Billy javljaj odma ako ta rupa krene. :smijeh1:
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
Re: Crrrrrrrrrrrrna rupa pitanje.
ne mora odmah pri prvoj demonstraciji krenuti krivo, ali znas i sam kakvi su ljudi, cackat ce po tome dok ne sjebu i to je tofaca je napisao/la:Kad 10. 9 u Švici pokrenu onaj akcelerator čestica, zanima me oćemol stić odigrat sa Englezima kad se ta crna rupa pojavi i dal da bježim u brdo il u podrum. U podrumu imam debele zidove. Molim Billy javljaj odma ako ta rupa krene. :smijeh1:
Deder ti pripremi bateriju, jer ako je majstor zaboravio šarafciger ima da bude najveći kratki spoj ikad.
faca- Ambiciozni član
-
ma ja pakujem kofere i odo u minken...
TENG- Ambiciozni član
-
Broj postova : 148
Registration date : 03.01.2008
kratki spoj je najbolje sto nam se moze dogoditi, zamisli da im uspije stvoriti antimateriju a da pritom skuze da nemaju pojma kako je kontrolirati..hehehe .faca je napisao/la:Deder ti pripremi bateriju, jer ako je majstor zaboravio šarafciger ima da bude najveći kratki spoj ikad.
zanimljivo je takoder da je onaj nadr pisac dan brown u svojoj knjigi "andeli i demoni" poprilicno opisao sto bi moglo biti ako dode do zlouporabe ovakvog experimenta i mozda cak i opomenuo da niti ovi moderni "alkemicari" nisu imuni od slabosti koji svaki covjek nosi u sebi.
Pa ne može naša civilizacija trajati zauvjek.
TENG- Ambiciozni član
-
Broj postova : 148
Registration date : 03.01.2008
Ma mene sam zanima oćl bit utakmice il ne.
faca- Ambiciozni član
-
biti cefaca je napisao/la:Ma mene sam zanima oćl bit utakmice il ne.
Evo vam coutdown
http://quegrande.org/countdown/
Znaci, pravite partijanu... will kill us dead za 03 dana 44min i 30 sec
http://quegrande.org/countdown/
Znaci, pravite partijanu... will kill us dead za 03 dana 44min i 30 sec
Gost- Gost
billy je napisao/la:biti cefaca je napisao/la:Ma mene sam zanima oćl bit utakmice il ne.
Odma mi lakše. Idem stavit pivo da se laaaaaaaaaaadi.
faca- Ambiciozni član
-
vidis , nikad nisam mislio da te moze uzbuditi 27 km dugacka masina koja trosi samo 120 MW i zeli postici da higgis postanu vidljivi.faca je napisao/la:billy je napisao/la:biti cefaca je napisao/la:Ma mene sam zanima oćl bit utakmice il ne.
Odma mi lakše. Idem stavit pivo da se laaaaaaaaaaadi.
bITI CE TEKME FACO, ohladi koju i za mene
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
ispravka , ako krene po krivu imamo jos 50 tjedana , uostalom ovaj brko si je pucao u glavu pa si je pogodio rame , dakle ima jos nade
wooooow.. jos 01.dan, 11 sati, 52 minute i bla bla minuta
sutra final coutdownwn party ... samoooooo, ne znam u koliko sati
Gost- Gost
Kad ti zatamni pred ocima znat cesHelena je napisao/la:wooooow.. jos 01.dan, 11 sati, 52 minute i bla bla minuta
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
u pola deset ujutro..znaci za nepuni sat vremena..Helena je napisao/la:wooooow.. jos 01.dan, 11 sati, 52 minute i bla bla minuta
faco mozes stavit pivo hladit za veceras..u najgorem slucaju imamo jos 50 mjeseci, a to je puuuuuno vremena
12x50= jedan pišem, dva pogubim..= 600
yipiiii, još stegnemo završiti tečaj u pačjoj školici, i svi lijepo kulturni, uljudni i uglađeni zajedno odemo vrit!
yipiiii, još stegnemo završiti tečaj u pačjoj školici, i svi lijepo kulturni, uljudni i uglađeni zajedno odemo vrit!
Gost- Gost
povezali su crnu rupu i nogomet,baš kao i naš topić
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article1669484.ece
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article1669484.ece
Gost- Gost
juce su ga samo testirali i tako ce biti jos mjesec dana..mislim da ga trenutno voze "jednosmjerno" da vide mogu li dobiti zeljenu brzinu i temperaturu..a onda negdje sredinom oktobra pocinju sa kolidiranjem , ee to je onaj najzanimljiviji dio
prva zrtva paranoje (koja je izgleda ovih dana u modi) je pala.
INDIJSKA tinejdžerica, 16-godišnja Chayya iz Madhya Pradesha, ubila se danas zbog CERN-ovog eksperimenta rekonstrukcije Velikog praska, u medijima prozvanog eksperimentom "smaka svijeta", prenosi Reuters.
Otac djevojčice, Biharilal, tvrdi kako je njegova kćer počinila samoubojstvo zbog traume koju je doživjela gledajući vijesti o mogućoj apokalipsi. Chayya je popila pesticide i ubrzo je preminula u lokalnoj bolnici.
"Posljednja dva dana je stalno gledala vijesti i ispitivala mene i ostalu rodbinu o smaku svijeta. Pokušali smo joj odvrnuti pažnju s toga, jer je bila izbezumljena, ali nismo uspjeli", ispričao je potreseni otac djevojčice.
INDIJSKA tinejdžerica, 16-godišnja Chayya iz Madhya Pradesha, ubila se danas zbog CERN-ovog eksperimenta rekonstrukcije Velikog praska, u medijima prozvanog eksperimentom "smaka svijeta", prenosi Reuters.
Otac djevojčice, Biharilal, tvrdi kako je njegova kćer počinila samoubojstvo zbog traume koju je doživjela gledajući vijesti o mogućoj apokalipsi. Chayya je popila pesticide i ubrzo je preminula u lokalnoj bolnici.
"Posljednja dva dana je stalno gledala vijesti i ispitivala mene i ostalu rodbinu o smaku svijeta. Pokušali smo joj odvrnuti pažnju s toga, jer je bila izbezumljena, ali nismo uspjeli", ispričao je potreseni otac djevojčice.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
:: NovaGforumi :: Tehnologija
Stranica 1 / 2.