Crrrrrrrrrrrrna rupa pitanje.
+3
billy
Admin
faca
7 posters
:: NovaGforumi :: Tehnologija
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Crrrrrrrrrrrrna rupa pitanje.
billy je napisao/la:juce su ga samo testirali i tako ce biti jos mjesec dana..mislim da ga trenutno voze "jednosmjerno" da vide mogu li dobiti zeljenu brzinu i temperaturu..a onda negdje sredinom oktobra pocinju sa kolidiranjem , ee to je onaj najzanimljiviji dio
Bar da nisam bacio novce za nabavku drva...
Vrhunska tehnologija podložna hakerima:
http://www.net.hr/znanost/page/2008/09/13/0125006.html
http://www.net.hr/znanost/page/2008/09/13/0125006.html
Hakeri su uspjeli prodrijeti u jednu od informatičkih mreža koja omogućuje pristup Velikom hadronskom sudaraču čestica, puštenom u pogon u Europskom centru za atomska istraživanja. |
Hakeri, koji se nazivaju Greek Security Team, rugaju se na račun informatičke sigurnosti CERN-ove stranice, izvijestili su The Times i The Daily Telegraph. |
pokvario im se sistem za hladenje, pa su morali obustaviti experiment do daljnjeg...ne zelim niti da znam koliko ce to da ih kosta...
da, izgleda da sve reflektore upere u prezentaciju najnovijih postignuća , i zanemare ono, poznato i već savladano..kao da ne računaju da i tu nešto meže zaštekati,,jer im je to ionako u malom prstu.
Gost- Gost
slazem se, a vjerujem da bi i dreamer sada imao sto za reci u svezi ovoga.Čarolija je napisao/la:da, izgleda da sve reflektore upere u prezentaciju najnovijih postignuća , i zanemare ono, poznato i već savladano..kao da ne računaju da i tu nešto meže zaštekati,,jer im je to ionako u malom prstu.
psssst...stani i osluškuj...čuješ li korake..mislim da će doći. I rado čitam to što on ima za reći.billy je napisao/la:slazem se, a vjerujem da bi i dreamer sada imao sto za reci u svezi ovoga.Čarolija je napisao/la:da, izgleda da sve reflektore upere u prezentaciju najnovijih postignuća , i zanemare ono, poznato i već savladano..kao da ne računaju da i tu nešto meže zaštekati,,jer im je to ionako u malom prstu.
Gost- Gost
, ja tocno znam sto on ima za reci i bojim se da mu ovaj put ne mogu proturjeciti.Čarolija je napisao/la:psssst...stani i osluškuj...čuješ li korake..mislim da će doći. I rado čitam to što on ima za reći.billy je napisao/la:slazem se, a vjerujem da bi i dreamer sada imao sto za reci u svezi ovoga.Čarolija je napisao/la:da, izgleda da sve reflektore upere u prezentaciju najnovijih postignuća , i zanemare ono, poznato i već savladano..kao da ne računaju da i tu nešto meže zaštekati,,jer im je to ionako u malom prstu.
Ha ha ha ,da da u pravu ste AH taj Bozon ili božija čestica uvjek negdje mora postojati mit o nekom eldoradu a danas je to već cijela industrija i prije samog pronalaska eldorada...
dreamer- Ambiciozni član
-
Broj postova : 359
Registration date : 02.01.2008
Neku vecer mi ta crna rupa pala na pamet kad sam vozila kuci s posla.. da "uletim" u nju da li bi moja voznja trajala beskonacno ili bih umrla tamo, u nekom drugom svijetu?
Gost- Gost
Imam ja jednu taku rupu u novčaniku, šta god da stavim u njega misteriozno nestane...
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
da..ima ovdje neki po imenu faca, pa bi bilo lijepo da nam pojasni tijek vremena u crnoj rupi..Helena je napisao/la:Neku vecer mi ta crna rupa pala na pamet kad sam vozila kuci s posla.. da "uletim" u nju da li bi moja voznja trajala beskonacno ili bih umrla tamo, u nekom drugom svijetu?
da li bi starili..
mislim da ćeš skužiti na što mislim, iako možda ne znam dobro postaviti pitanje..
i astronauti, kada bi putovali van galaksije..kako bi se na njih odrazilo vrijeme..da li bi ostarili..
koliko bi ljudi bili stariji na zemlji, od njih kada se vrate...
i ponešto o kontinuumu..
možda sam sad napravila čušpajz od pitanja, ali mislim da se može skužiti što je pjesnik imao na umu.
Gost- Gost
a cuj moglo bi to biti svasta ..od destruktivne antimaterije do mog omiljenog razmisljanja.Čarolija je napisao/la:da..ima ovdje neki po imenu faca, pa bi bilo lijepo da nam pojasni tijek vremena u crnoj rupi..Helena je napisao/la:Neku vecer mi ta crna rupa pala na pamet kad sam vozila kuci s posla.. da "uletim" u nju da li bi moja voznja trajala beskonacno ili bih umrla tamo, u nekom drugom svijetu?
da li bi starili..
mislim da ćeš skužiti na što mislim, iako možda ne znam dobro postaviti pitanje..
i astronauti, kada bi putovali van galaksije..kako bi se na njih odrazilo vrijeme..da li bi ostarili..
koliko bi ljudi bili stariji na zemlji, od njih kada se vrate...
i ponešto o kontinuumu..
možda sam sad napravila čušpajz od pitanja, ali mislim da se može skužiti što je pjesnik imao na umu.
portal u drugu dimenziju , dobru ili losu..to bi ipak bilo nezanimljivo kada bi bilo predvidivo..dakle samo za hazardne duse .heh
A koji sam post napiso o crnoj rupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i sve ode u rupu. :grrrr:
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
faca je napisao/la:A koji sam post napiso o crnoj rupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i sve ode u rupu. :grrrr:
daj ponovo...
jesmo mi to boli u crrrrnoj rupi , pa izašli van sa nešto malo manje postića?
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
No, dobro.Da vam napokon objasnim o čemu se tu radi. To uopće nije nikakvi akcelerator čestica jer tako nešto je nemoguće napravit. To je u stvari veliki svemirski top koji će služit za obranu od Marovaca koji su dobro ukopani na Marsu, al evo im figa . Znamo mi da su oni gore. Javili nam s Jupitera. To je vojna tajna, pa izmislili priču o nekom akceleratoru da se raji zamažu oči. A s Jupitera javili da se Marsovci spremaju na invaziju. Zato se požurilo sa izgradnjom topa, i probali ga i stvar radi. Sve je u redu,pa su izmislili neki kvar................................ :ufo: :nlo:
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
Stranica 2 / 2. • 1, 2
:: NovaGforumi :: Tehnologija
Stranica 2 / 2.