Pogodi grad
+10
Unitas
AcE fux0r
billy
Tatsha
Razarach
gorana
gurru
Gollum
Sgt.Colossus
Blue Shadow
14 posters
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 12 / 40.
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Pogodi grad
jedan od gradova koji je postojao za vremena rimljana i ima takoder latinski naziv.Čarolija je napisao/la:pomoć!billy je napisao/la:njetČarolija je napisao/la:Ilok
Zaagorje?
sređujem nered u svojoj music library pa nisam sad za gooooglanje...
Gost- Gost
nije zagorje ,,,ovo je stara tvrdava, inace je grad neugledan i industriski.Čarolija je napisao/la:Zaagorje?
imas i-tunes ???
ma imam, svako toliko mi dođe ono za upgrade, update što li... apple i-pod, a ja to otkažem, nemam još i to vremena up-something....
ček..to je to na što misliš..ili?
ma ne, nemam i-pod...
nemrem mislit, sva sam u svom muzičkom neredu...
ček..to je to na što misliš..ili?
ma ne, nemam i-pod...
nemrem mislit, sva sam u svom muzičkom neredu...
Gost- Gost
kako meni to djeluje kao Rijeka...ona ima tako par nebodera, pa nalo nema...kad ju gledaš prilazeći joj od Viktora Lenca, odn. iz pravca Kostrene...
ali, nije....samo kažem da mi djeluje.
To je u Dalmaciji, si?
To je u Dalmaciji, si?
Gost- Gost
ne i neČarolija je napisao/la:kako meni to djeluje kao Rijeka...ona ima tako par nebodera, pa nalo nema...kad ju gledaš prilazeći joj od Viktora Lenca, odn. iz pravca Kostrene...
To je u Dalmaciji, si?
Pa di je onda?! Miči dupe s Kvarnera i Istre već jednombilly je napisao/la:ne i neČarolija je napisao/la:kako meni to djeluje kao Rijeka...ona ima tako par nebodera, pa nalo nema...kad ju gledaš prilazeći joj od Viktora Lenca, odn. iz pravca Kostrene...
To je u Dalmaciji, si?
Gost- Gost
ne mogu to mi je omiljeni dio ove nase plave kugleČarolija je napisao/la:Pa di je onda?! Miči dupe s Kvarnera i Istre već jednombilly je napisao/la:ne i neČarolija je napisao/la:kako meni to djeluje kao Rijeka...ona ima tako par nebodera, pa nalo nema...kad ju gledaš prilazeći joj od Viktora Lenca, odn. iz pravca Kostrene...
To je u Dalmaciji, si?
Ma to ti je Pula, zlatne stijene, zar ne...
vidiš, kad sam vidjela fotku, prva asocijacija mi je i bila ali, nisam bila 100 posto sigurna, pa ja onda ne volim žuriti. Ponekad.
Hm...a da se ti odlučiš...voliš li više sr.Dalmaciju ili ove sad spominjane krajeve...
Isto to sam sad i sebi rekla, pa eto, izgovorih na glas...
vidiš, kad sam vidjela fotku, prva asocijacija mi je i bila ali, nisam bila 100 posto sigurna, pa ja onda ne volim žuriti. Ponekad.
Hm...a da se ti odlučiš...voliš li više sr.Dalmaciju ili ove sad spominjane krajeve...
Gost- Gost
hehe, jest pula naravno, ma volim ja sr dalmaciju ali su mi istra i kvarner nekako vise prirasli srcu.Čarolija je napisao/la:Ma to ti je Pula, zlatne stijene, zar ne...
ti si na redu ..
malo sam ju smanjila jer smo pretjerali na ovom forumu sa fotkama i njihovom količinom, nema topića koji je cijepljen protiv ove "pošasti"
Gost- Gost
sta je ovo vijadukt ili most??
MOST "BAJER" AUTOCESTA RIJEKA - ZAGREB
DIONICA OŠTROVICA - VRATA
MOST "BAJER" AUTOCESTA RIJEKA - ZAGREB
DIONICA OŠTROVICA - VRATA
no, pa to si odmah mogao reći.billy je napisao/la:Fužine
znači, bio si i tamo... :smijeh1:
ček dok jednom ubacim sliku svoga dvorišta....
Gost- Gost
iznenadila bi se :smijeh1:Čarolija je napisao/la:no, pa to si odmah mogao reći.billy je napisao/la:Fužine
znači, bio si i tamo... :smijeh1:
ček dok jednom ubacim sliku svoga dvorišta....
sljedeca gabula
heh..vidim samo vas dvoje se igrate znanja gradova..
Dajte neki Slavonski grad,kud u dalmaciju bas..
Sgt.Colossus- Ambiciozni član
-
Broj postova : 293
Registration date : 06.01.2008
zar ti ova moja slika lici na dalmatinski grad prijatelju??Sgt.Colossus je napisao/la:heh..vidim samo vas dvoje se igrate znanja gradova..
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 12 / 40.