NATO?
+8
Gollum
Admin
dreamer
faca
gurru
Oziris
billy
Blue Shadow
12 posters
:: NovaGforumi :: Društvo
Stranica 4 / 6.
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NATO?
nitko nece kljucati nista a pogotovo kada ti to predlozois . Big Saint ti je lijepo objasnio kakva su demokratska i ustavna prava RH , uostalom da je na pocetku bio raspisan referendum glede NATO-A sada ne bi imali ovakvu primitivnu diskusiju u koju se uplicu drzave koje nemaju veze sa temom i manjine koje ionako nebi mogle utjecati na tu odluku.Oziris je napisao/la:NIKOGA NISAM UVREDIO
bavite se nekim ozbiljnijim stvarima npr zaposlenost u ng nego ulasku u NATO
a ovdje ako cemo ko je za ko je protiv samo ce biti vise svađe i molim admina da zakljuca ovaj topic jer svaka rasprava o NATU je nepotrebna toliko od mene
I lupi Oziris čelom o tipkovnicu i napisa :jer svaka rasprava o NATU je nepotrebna toliko od mene.
A ti onda ne komentiraj nepotrebno, nego povedi nešto dubokoumno , konstruktivno i potrebno.
A ti onda ne komentiraj nepotrebno, nego povedi nešto dubokoumno , konstruktivno i potrebno.
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
faca mislim da smo zavrsili raspravu o tome
Oziris- Stalni član
-
Broj postova : 52
Registration date : 25.03.2008
Hajde dragi moji prijatelji ne vrijedi nam trošiti riječi i uvijeravanja na one koji ne žele da nas čuju.Kako nekome nešto obijasniti tko svoju sliku Amerike i američkog društva gradi samo na onome što vidi na američkim filmovima.Pustimo vremenu da pokaže da smo nažalost mi ti koji smo bili u pravu. Nažalost kad se Hrvatskom prolomi prvi jauk majki za sinovima.Samo bit će to naši sinovi isto kao i njihovi ,a ne sinovi onih koji su nas sve u ovo uvalili.valjda će im tada biti neke stvari puno jasnije samo za mnoge prekasno.
Gollum- Middle class
-
Broj postova : 768
Registration date : 06.01.2008
clanstvo u drustvu "velikih" ce nas za pocetak stajati 3 milijuna € godisnje... samo me zanima kako se to naziva ako ne reketarenje?
Gost- Gost
Helena je napisao/la:clanstvo u drustvu "velikih" ce nas za pocetak stajati 3 milijuna € godisnje... samo me zanima kako se to naziva ako ne reketarenje?
Ma te 3 milje su najmanji problem, mene je strah što sljedi poslije toga!
Gost- Gost
Da se i ja malo uključim u temu.
Oziris, u većini stvari razmišljmo isto. Ako neko kaže da još ima jugonostalgičara (nažalost još ima takvih) nevrijeđa nikog jedino se povrijeđenim osjeće onaj koji je to. I zato onaj žuti karton od moderatora nije ispravan postupak. Mnogi vrijeđaju Hrvatsku i ne dobiju žuti karton, što je veći baksuz.
Što se tiće NATO-a ništa ne gubimo samo dobijamo. u NATO treba, ali u EU ne treba( dvije različite stvari). Pa u državama članicam vidi se znatni napredak ulaganja kroz 4 do 5 god.
Što se tiće plakanju majki za sinovima. pa oni su vojnici u njihovom poslu je istaknuto - posao s velikim rizikom smrti. I niko ih nešalje, već sami moraju potpisati da idu negdje u mirovnu akciju.
a kad bi raspisivali referendum za sve i svašta gdje bi završili. Referendum za kupnju WC papira u saboru - smješno.
Oziris, u većini stvari razmišljmo isto. Ako neko kaže da još ima jugonostalgičara (nažalost još ima takvih) nevrijeđa nikog jedino se povrijeđenim osjeće onaj koji je to. I zato onaj žuti karton od moderatora nije ispravan postupak. Mnogi vrijeđaju Hrvatsku i ne dobiju žuti karton, što je veći baksuz.
Što se tiće NATO-a ništa ne gubimo samo dobijamo. u NATO treba, ali u EU ne treba( dvije različite stvari). Pa u državama članicam vidi se znatni napredak ulaganja kroz 4 do 5 god.
Što se tiće plakanju majki za sinovima. pa oni su vojnici u njihovom poslu je istaknuto - posao s velikim rizikom smrti. I niko ih nešalje, već sami moraju potpisati da idu negdje u mirovnu akciju.
a kad bi raspisivali referendum za sve i svašta gdje bi završili. Referendum za kupnju WC papira u saboru - smješno.
samozvani-general-BiH- Ambiciozni član
-
Broj postova : 157
Registration date : 09.03.2008
Referendum je ipak najbolje rijesenje , poslje obavljenog referneduma prestaju sve diskusije, svicarci su npr 2 puta odbili ulazak u EU na referendumu.
Kad bi o svemu odlučivali na referendumu ne bi nam trebala vlada. Koji bi njoj poso bio?
-
billy je napisao/la:Referendum je ipak najbolje rijesenje , poslje obavljenog referneduma prestaju sve diskusije, svicarci su npr 2 puta odbili ulazak u EU na referendumu.
da samo sto švicarci nemaju napete susjede koje imamo mi i nisu imali rata ni ratovanja u protekli 300 godina
da i svima sretan 10.travanj
Oziris- Stalni član
-
Oziris je napisao/la:billy je napisao/la:Referendum je ipak najbolje rijesenje , poslje obavljenog referneduma prestaju sve diskusije, svicarci su npr 2 puta odbili ulazak u EU na referendumu.
da samo sto švicarci nemaju napete susjede koje imamo mi i nisu imali rata ni ratovanja u protekli 300 godina
HVALA i također. Bog i Hrvati. :game:
-
samozvani-general-BiH je napisao/la:Oziris je napisao/la:billy je napisao/la:Referendum je ipak najbolje rijesenje , poslje obavljenog referneduma prestaju sve diskusije, svicarci su npr 2 puta odbili ulazak u EU na referendumu.
HVALA i također. Bog i Hrvati. :game:
Gost- Gost
"Tko izgubi vjeru,taj se je unaprijed odrekao Bog i Hrvati
Oziris- Stalni član
-
Krenuli smo sa poslovicama ajd dobroOziris je napisao/la:"Tko izgubi vjeru,taj se je unaprijed odrekao Bog i Hrvati
Evo jedne "Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju upada"
Zadnja promjena: Unitas; 10.04.08 13:25; ukupno mijenjano 1 put.
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Admine daj molim te kljucaj ovo postalo je stvarno bez veze
Unitas- Top poster
-
to sto nisu imali rata 700 godina govori o njihovoj moci diplomacije , a susjedi su im bili njemci u drugom svjetskom ratu, francuzi za napoleonski osvajanja itd...Oziris je napisao/la:billy je napisao/la:Referendum je ipak najbolje rijesenje , poslje obavljenog referneduma prestaju sve diskusije, svicarci su npr 2 puta odbili ulazak u EU na referendumu.
10 travnja..jel ti to danas rodendan ???
ma možeš ti imat kakvu god hoceš diplomaciju kad imaš dobre susjede ne treba ti ni vojska ni Nato
da slavim 67 rođendan
da slavim 67 rođendan
Oziris- Stalni član
-
Oziris je napisao/la:No koment
neznam engleski samo HRVATSKI
O pa kud češ onda tako jadan i neuk u svijet?
Gollum- Middle class
-
Broj postova : 768
Registration date : 06.01.2008
nemas ti prika muda da kazes sto slavis..a kada kazes onda letis kao lastavica..dok se promisljas za odgovor evo malo glazbe da ti uljepsa vece.Oziris je napisao/la:ma možeš ti imat kakvu god hoceš diplomaciju kad imaš dobre susjede ne treba ti ni vojska ni Nato
da slavim 67 rođendan
My koment - za one koji razumiju
kajla do boli
Unitas- Top poster
-
:grrrr::grrrr::grrrr::grrrr:
Oziris- Stalni član
-
nisi valjda nesto ljut??, popij pice sa ljudima u kaficu ..i sam znas da je tako najljepse :cheers2:Oziris je napisao/la::grrrr::grrrr::grrrr::grrrr:
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: NovaGforumi :: Društvo
Stranica 4 / 6.