Čobanijada, obavijest za građane...
+5
AcE fux0r
dreamer
Unitas
billy
Admin
9 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Čobanijada, obavijest za građane...
Udruga Hrvatskih dragovoljaca Nova Gradiška i Turistička zajednica grada Nova Gradiška organiziraju ČOBANIJADU ( natjecanje u kuhanju čobanca).
Natjecanje će se održati 31. svibnja 2008. godine s početkom u 17.00 sati kod prostorija UHDDR-a, dvorište stare SOFKE (iza gradskog suda).
Natjecateljske ekipe broje najmanje 2 člana.
Organizator osigurava potrebnu količinu mesa i drva za svaku prijavljenu ekipu, a sudionici su obvezni osigurati začine i kotlić.
Natječe se ukupno 15 ekipa. Za najbolje ekipe su predviđene nagrade.
Pozivamo građane da dođu pogledati ovu gastro natjecateljsku manifestaciju, te kušaju dobar čobanac za svega 15 kuna.
Za dobro i veselo raspoloženje pobrinut će se tamburaški sastav "LEDINA".
Re: Čobanijada, obavijest za građane...
steta da nismo u NG, ja bi prijavila mog muza jer kuha izuzetan cobanac...
edit: sad mi "upao" u oci naziv manifestacije - cobanijada.. pa to ko da cobani silaze s brda na nekakvo okupljanje.. bem ga tko je ime smislio
edit: sad mi "upao" u oci naziv manifestacije - cobanijada.. pa to ko da cobani silaze s brda na nekakvo okupljanje.. bem ga tko je ime smislio
Gost- Gost
mozda bas odrazava ono sto ustvari i jeHelena je napisao/la:steta da nismo u NG, ja bi prijavila mog muza jer kuha izuzetan cobanac...
Možda je trebalo Čobancijada...?
Pogledao sam u Hrvatski enciklopedijski rječnik. Nažalost takva riječ ne postoji.
Ni ova gore, a ni čobanijada...
Btw, stranice Turističke zajednice grada
www.tzgng.hr
Pogledao sam u Hrvatski enciklopedijski rječnik. Nažalost takva riječ ne postoji.
Ni ova gore, a ni čobanijada...
Btw, stranice Turističke zajednice grada
www.tzgng.hr
jebemu misa, da sam prije znao mogli smo ja i ti admine da im pokazemo kako se kuha najbolji cobanac...bas steta
billy je napisao/la:jebemu misa, da sam prije znao mogli smo ja i ti admine da im pokazemo kako se kuha najbolji cobanac...bas steta
aaaa, ne,ne,ne... najbolji cobanac ipak kuha moj muz
Gost- Gost
morali bi se prvo ogledati :cheers2:Helena je napisao/la:billy je napisao/la:jebemu misa, da sam prije znao mogli smo ja i ti admine da im pokazemo kako se kuha najbolji cobanac...bas steta
billy je napisao/la:jebemu misa, da sam prije znao mogli smo ja i ti admine da im pokazemo kako se kuha najbolji cobanac...bas steta
Ni ja nisam znao iako sam član Turističkog vijeća, Turističke zajednice... Nažalost, ali slažem s tobom da bi nas dva bili prvi...
Helena je napisao/la:billy je napisao/la:jebemu misa, da sam prije znao mogli smo ja i ti admine da im pokazemo kako se kuha najbolji cobanac...bas steta
Čitam ovo pa pogledam u tvoj avatar...
a da mi forumasi jednom odrzimo ovakvo natjecanje ..u prirodi naravno??
billy je napisao/la:a da mi forumasi jednom odrzimo ovakvo natjecanje ..u prirodi naravno??
Hm, zanimljivo, ali zašto ne u gradu? Naime, postavlja se pitanje tko će pojesti toliku hranu?
Možda bi bilo bolje povezati sa nekom akcijom, čobanac za neke sitne novce prodati, a novce donirati za nešto ili nekoga...?
Naravno treba naći i sponzore jer to nije mala količina mesa i ostalih sastojaka... Odraditi dobro marketing preko radija i ostalih medija...
Hmmm, zanimljiv naziv priredbe Čobanijada samo me zanima dal je to izvedenica iz rijeci čobanac ili se takmice čobani
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Unitas je napisao/la:Hmmm, zanimljiv naziv priredbe Čobanijada samo me zanima dal je to izvedenica iz rijeci čobanac ili se takmice čobani
AJd' sad malo i ti... Nema izvedenice, provjerio...
Valjda bi trebalo biti čobancijada, ali to treba pitati nekoga tko se bavi hrvatskim jezikom...
natjecanje u spremanju čobanca,lakoj lane diri diri dane čoban tjera ovčice lagano....
dreamer- Ambiciozni član
-
Broj postova : 359
Registration date : 02.01.2008
Ok sad mi je sve jasno bitno da se festa nije bitno jel to čobanac il čobani prave veselicu za stoku sitnog zuba sala mala
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Admin je napisao/la:Helena je napisao/la:billy je napisao/la:jebemu misa, da sam prije znao mogli smo ja i ti admine da im pokazemo kako se kuha najbolji cobanac...bas steta
Čitam ovo pa pogledam u tvoj avatar...
ne moras gledati avatar.. dovolljno da pitas one koji ga poznaju.. a vjeruj mi .. mnogi su kod nas jeli cobanca.. a sto se tice forumaskog natjecanja u kuhanju cobanca.. ja sam za, samo da ne bude u maju....
p.s. Admine, na ljeto ces doci kod mene na cobanac.. obavezno
Gost- Gost
dobra idejaAdmin je napisao/la:billy je napisao/la:a da mi forumasi jednom odrzimo ovakvo natjecanje ..u prirodi naravno??
Hm, zanimljivo, ali zašto ne u gradu? Naime, postavlja se pitanje tko će pojesti toliku hranu?
Možda bi bilo bolje povezati sa nekom akcijom, čobanac za neke sitne novce prodati, a novce donirati za nešto ili nekoga...?
Naravno treba naći i sponzore jer to nije mala količina mesa i ostalih sastojaka... Odraditi dobro marketing preko radija i ostalih medija...
Ma ja mislim da bi svakako pobijedili Admin i Lovac u ekipi iz snova. :smijeh1:
samozvani-general-BiH- Ambiciozni član
-
Broj postova : 157
Registration date : 09.03.2008
pa mi bi mogli organizirati forumijadu u kuhanju čobanca
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
ma nemate šanse protiv mog dragog
oracle- Ambiciozni član
-
Broj postova : 314
Registration date : 22.04.2008
oracle je napisao/la:ma nemate šanse protiv mog dragog
ima sanse, ima... moj muz
Gost- Gost
organizirati ćemo mini natjecanje kad dođeteHelena je napisao/la:oracle je napisao/la:ma nemate šanse protiv mog dragog
oracle- Ambiciozni član
-
oracle je napisao/la:organizirati ćemo mini natjecanje kad dođeteHelena je napisao/la:oracle je napisao/la:ma nemate šanse protiv mog dragog
ja sam za
Gost- Gost
okHelena je napisao/la:oracle je napisao/la:organizirati ćemo mini natjecanje kad dođeteHelena je napisao/la:oracle je napisao/la:ma nemate šanse protiv mog dragog
ja sam za
oracle- Ambiciozni član
-
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 1 / 3.