Čobanijada, obavijest za građane...
+5
AcE fux0r
dreamer
Unitas
billy
Admin
9 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Čobanijada, obavijest za građane...
Helena je napisao/la:p.s. Admine, na ljeto ces doci kod mene na cobanac.. obavezno
Može, može...
pa nije te zvala na pečenku nego na čobanacAdmin je napisao/la:Helena je napisao/la:p.s. Admine, na ljeto ces doci kod mene na cobanac.. obavezno
Može, može...
oracle- Ambiciozni član
-
Broj postova : 314
Registration date : 22.04.2008
samozvani-general-BiH je napisao/la:Ma ja mislim da bi svakako pobijedili Admin i Lovac u ekipi iz snova. :smijeh1:
Oćeš' ti jednu porciju čoBANNca... ? A..?
oracle je napisao/la:pa nije te zvala na pečenku nego na čobanacAdmin je napisao/la:Helena je napisao/la:p.s. Admine, na ljeto ces doci kod mene na cobanac.. obavezno
Može, može...
Kad ne kužiš, to je za predjelo...
kužim ja jako dobro ali sam te htjela raskrinkati...znam ja da je vama slavoncima čobanac predjeloAdmin je napisao/la:oracle je napisao/la:pa nije te zvala na pečenku nego na čobanacAdmin je napisao/la:Helena je napisao/la:p.s. Admine, na ljeto ces doci kod mene na cobanac.. obavezno
Može, može...
Kad ne kužiš, to je za predjelo...
oracle- Ambiciozni član
-
AcE fux0r je napisao/la:koji je glavni sastojak čobanca?!
Probušena guma s prijeđenih 100 km...
oracle je napisao/la:kužim ja jako dobro ali sam te htjela raskrinkati...znam ja da je vama slavoncima čobanac predjelo
Ja spadam u one šlang, 180/83....
vjerujem..i moj dragi je mršav ko grana za razliku od mene.. a ja sa moraAdmin je napisao/la:oracle je napisao/la:kužim ja jako dobro ali sam te htjela raskrinkati...znam ja da je vama slavoncima čobanac predjelo
Ja spadam u one šlang, 180/83....
oracle- Ambiciozni član
-
oracle je napisao/la:vjerujem..i moj dragi je mršav ko grana za razliku od mene.. a ja sa mora
Vas dvoje bi se moglo opisati kao u onoj pjesmi:
Grana od bora (on..)
žena sa mora...
Admin je napisao/la:
Oćeš' ti jednu porciju čoBANNca... ? A..?
Pa to je moje iskreno mišljenje. A na porciju ću svakako doći kod Sarme kada već niste vas dvojica tim.
A što se tiće porcije ...BANA... već sam je imao i nije baš bila zaljućena. :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1:
samozvani-general-BiH- Ambiciozni član
-
Broj postova : 157
Registration date : 09.03.2008
tolki silni kuhari na forumu i ntiko mi još nije naveo taj glavni sastojak tj. da se refraziram koje se meso stavlja u čobanac?!
AcE fux0r je napisao/la:tolki silni kuhari na forumu i ntiko mi još nije naveo taj glavni sastojak tj. da se refraziram koje se meso stavlja u čobanac?!
Meso od kengura...
Junetina, svinjetina, a ide i meso od divljači, ako imaš... Recept? Postoji osnovni recept, ostalo su nijanse kao kod svakog dobrog kuhara.
Zašto se dobar čobanac ne može skuhati na brzinu? Pa zato jer koristiš nekoliko vrsta mesa, a svako od njih treba različito vrijeme za termičku obradu.
Recepti? Evo ovdje zaviri:
http://www.coolinarika.com/pretrazivanje?upit=%C4%8Dobanac&scope=all
:cheers2:
bez divljači..zaboravi
oracle- Ambiciozni član
-
AcE fux0r je napisao/la:koji je glavni sastojak čobanca?!
svinjske nogice
to sam ovdje u OS prvi put vidjela, svi ih stavljaju, a meni to fuj, uz onakvo super meso koje inače ide, nogice plivaju
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
oracle je napisao/la:bez divljači..zaboravi
Rekoh, ako imaš i zaboravih napisati: po želji...
Tatsha je napisao/la:svinjske nogice
Konobar, imate li svinjske nogice? Ne, to ja tako hodam!
Zavisi u ciju tajnu zelis proniknuti majstore ..-..teletina, svinjetina ..AcE fux0r je napisao/la:tolki silni kuhari na forumu i ntiko mi još nije naveo taj glavni sastojak tj. da se refraziram koje se meso stavlja u čobanac?!
Ja ga radim u kombinaciji ..teletina , svinjetina , veprovina , srnetina .
slazem se u potpunostiTatsha je napisao/la:AcE fux0r je napisao/la:koji je glavni sastojak čobanca?!
svinjske nogice
to sam ovdje u OS prvi put vidjela, svi ih stavljaju, a meni to fuj, uz onakvo super meso koje inače ide, nogice plivaju
:azdaja: :azdaja: :azdaja:
dok sam čitala o vašemu čobancu,
zagori mi ručak u loncu!!
:smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1:
(srećom, ne previše, taman je dobilo ono karamelizirano ) :smijeh1:
Gost- Gost
Čarolija je napisao/la::azdaja: :azdaja: :azdaja:
Pazi da ne izgori kuhinja dok razmišljaš o potezu u šahu...
Sad da ispravim nešto...čobanac, nastao dok su čobani čuvali ovce po pašnjacima, izvorni slavonski recept čobanca se kuha sa janjećim mesom. Sve ostalo što se nabrojalo je nuspojava te je iz te nuspojave nastao čorbanac....cheers ljudi
..to je mozda bilo u bosni , hehehe..zezam se..slavonski cobanac nema veze sa ovcijim mesom koga ionako ne podnosim ako se kuha :cheers2:AcE fux0r je napisao/la:Sad da ispravim nešto...čobanac, nastao dok su čobani čuvali ovce po pašnjacima, izvorni slavonski recept čobanca se kuha sa janjećim mesom. Sve ostalo što se nabrojalo je nuspojava te je iz te nuspojave nastao čorbanac....cheers ljudi
e al vidiš tu večina ljudi zna griješit, hebiga bar po mome starom znam koji svoj posao odrađuje već 30 godina kako su ga učili, a i on mi stalno tupi da je glavni sastojak janjeće meso! Jebiga ja u daljnje svađe ne idem s njime jer ipak je čoek profi kuhar!
Imam veliki vatrogasni aparat u blizini nije još zatrebao, ali...Admin je napisao/la:Pazi da ne izgori kuhinja dok razmišljaš o potezu u šahu...
kuhati i igrati šah... :smijeh1:
Zamisli naslov u novinama:
Izgorjela kuhinja dok je igrala šah
Preduboko se koncentrirala samo na jednu stvar..pogrešnu,
koliko se pokazalo u tom trenutku, no, brzom i vještom vatrogasnom intervencijom,
uspješno su spašene sve šahovske figure, pa sada, mirno može nastaviti .. :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1:
Gost- Gost
Čarolija je napisao/la:Imam veliki vatrogasni aparat u blizini nije još zatrebao, ali...Admin je napisao/la:Pazi da ne izgori kuhinja dok razmišljaš o potezu u šahu...
kuhati i igrati šah... :smijeh1:
Zamisli naslov u novinama:
Izgorjela kuhinja dok je igrala šah
Preduboko se koncentrirala samo na jednu stvar..pogrešnu,
koliko se pokazalo u tom trenutku, no, brzom i vještom vatrogasnom intervencijom,
uspješno su spašene sve šahovske figure, pa sada, mirno može nastaviti .. :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1:
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.