"Pazi tako da ostaneš nevina...."
+5
Admin
billy
faca
Tatsha
dreamer
9 posters
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 4 / 5.
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Pazi tako da ostaneš nevina...."
Ma lijepo reci, u kurac, ja smijem ionako sam crvenbilly je napisao/la:ode topic UK , pri tome ne mislim na United kingdom
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Unitas je napisao/la:E nju nek ti ljepi mo..., ma bolje da ne napisem, ma znas vec tkobilly je napisao/la:tetra , bolje iz siseUnitas je napisao/la: Evi ti isto mos sisat
E nju nek ti ljepi
bojim se da ce i to biti uvredljivo za dame , sala malaUnitas je napisao/la:Ma lijepo reci, u kurac, ja smijem ionako sam crvenbilly je napisao/la:ode topic UK , pri tome ne mislim na United kingdom
Ma nema beda znas i sam kakve su nase curke
Unitas- Top poster
-
prva ligaUnitas je napisao/la:Ma nema beda znas i sam kakve su nase curke
E da da, ali za neke stvari nepitaj!!!billy je napisao/la:prva ligaUnitas je napisao/la:Ma nema beda znas i sam kakve su nase curke
Unitas- Top poster
-
billy je napisao/la:prva ligaUnitas je napisao/la:Ma nema beda znas i sam kakve su nase curke
konacno da netko prizna (nadam se da je bilo iskreno) , a ti pope bi se ipak malo biranijim rijecima trebao nama zenskim ovdje ispricati ako je bilo samo "trik pitanje"
Gost- Gost
Helena je napisao/la:billy je napisao/la:prva ligaUnitas je napisao/la:Ma nema beda znas i sam kakve su nase curke
konacno da netko prizna (nadam se da je bilo iskreno) , a ti pope bi se ipak malo biranijim rijecima trebao nama zenskim ovdje ispricati ako je bilo samo "trik pitanje"
Kad se useru, onda se svi vade na trik pitanje...
prva liga je bilo iskreno , ako neko sumnja mozemo provesti testiranje..evo ja se javljam kao dobrovoljac..neko mora hebi gaHelena je napisao/la:billy je napisao/la:prva ligaUnitas je napisao/la:Ma nema beda znas i sam kakve su nase curke
Admin je napisao/la:Helena je napisao/la:billy je napisao/la:prva ligaUnitas je napisao/la:Ma nema beda znas i sam kakve su nase curke
pa to je vrlo poznato i simptomaticno.. morat cu i ja poceti koristiti tu taktiku.. najbolje prolazi
Gost- Gost
billy je napisao/la:prva liga je bilo iskreno , ako neko sumnja mozemo provesti testiranje..evo ja se javljam kao dobrovoljac..neko mora hebi gaHelena je napisao/la:billy je napisao/la:prva ligaUnitas je napisao/la:Ma nema beda znas i sam kakve su nase curke
a sta bi ti testirao?
Gost- Gost
aaa nee, neki se vade i na trik odgovorAdmin je napisao/la:Helena je napisao/la:billy je napisao/la:prva ligaUnitas je napisao/la:Ma nema beda znas i sam kakve su nase curke
pa prvu ligu , zna seHelena je napisao/la:billy je napisao/la:prva liga je bilo iskreno , ako neko sumnja mozemo provesti testiranje..evo ja se javljam kao dobrovoljac..neko mora hebi gaHelena je napisao/la:billy je napisao/la:prva ligaUnitas je napisao/la:Ma nema beda znas i sam kakve su nase curke
a sta bi ti testirao?
Eto mene opet, nit je to bilo trik pitanje nit se Dreamer zna izvinuti ali je sigurno jedno da je i dalje prikriveni voajer sa manirima homo sovinoste
Unitas- Top poster
-
nego hoce li ovdje vec jednom biti tih sisa ili da gasim mac-a
sala mala..bilo je zabavno biti sovinista i antisovinista istodobno..zivot je cudo
ostajte mi..ahh ..dobree
sala mala..bilo je zabavno biti sovinista i antisovinista istodobno..zivot je cudo
ostajte mi..ahh ..dobree
sorry , cijelo vece sam se trudio da ne dode do ovoga..nije mi uspjelo.Admin je napisao/la:A ja se potrudio da napravim Chat...
billy je napisao/la:nego hoce li ovdje vec jednom biti tih sisa ili da gasim mac-a
ostajte mi..ahh ..dobree
evo ti
Gost- Gost
Sto se tice sisica odi u Dreamer-ovu ispovjedaonicu, mozda ih ima poljepljene po zidovima mjesto ikonostasabilly je napisao/la:nego hoce li ovdje vec jednom biti tih sisa ili da gasim mac-a
ostajte mi..ahh ..dobree
Unitas- Top poster
-
Vidi..., ma nema veze izazivanje je očito na djelu ajd se ti lijepo smiri "ikonostasu"i vrati se boci...
dreamer- Ambiciozni član
-
Broj postova : 359
Registration date : 02.01.2008
dreamer je napisao/la:Vidi..., ma nema veze izazivanje je očito na djelu ajd se ti lijepo smiri "ikonostasu"i vrati se boci...
vidiiiii saaaad... izazivanje... netko se nasao uvrijedjen, ha? pa kako ne kuzis.. trik odgovori dreameru....
Gost- Gost
O kakvim ti bocama pricas, pope allo jes ti popizdiodreamer je napisao/la:Vidi..., ma nema veze izazivanje je očito na djelu ajd se ti lijepo smiri "ikonostasu"i vrati se boci...
Unitas- Top poster
-
ja mislim da je nas dreamer dosao na ideju za ovaj topic nakon dubokog razmisljanja i gledanja topica na indexu, pa covjek pomislio APP (ako prodje, prodje)... ne bi ssada bilo ok da se s njim zbog toga prepiremo i da mu to zamjeramo, jer... mogao je svatko od nas tj. vas muskih tako postupiti... a sta da smo mi zenske htjele vidjeti guze vas muskih forumasa... a?
Gost- Gost
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 4 / 5.