Roditeljski kutak
+6
faca
billy
Gollum
Unitas
Blue Shadow
gorana
10 posters
Stranica 3 / 7.
Stranica 3 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Roditeljski kutak
Hvala, evo danas je bilo nešto bolje, ali večeras opet narasla temperatura, što znači još jednu noć dežurstva, mislim da će sutra biti bolje, jer ako ne bude idemo ponovo kod doktorice.
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
Eno je spava, ali jutros nema temperature, noćas je bila oko 39 , vidjet ću još ako bude ponovo rasla, vodim je na kontrolu jer mi nije jasno da obična upala grla traje tako dugo
gorana- Top poster
-
palo mi na pamet da te pitam: koji sirup protiv temperature koristiš?gorana je napisao/la:Eno je spava, ali jutros nema temperature, noćas je bila oko 39 , vidjet ću još ako bude ponovo rasla, vodim je na kontrolu jer mi nije jasno da obična upala grla traje tako dugo
Ja sam jednom dobila Dalsy, ibuprofenum, za sina. Jako je ukusan, po naranči ima okus, i dobro radi svoj "posao", što se tiče temperature, ali i bola. Od tada samo njega uzimam.
Gost- Gost
a slatkica mala...baą ju je ćopilo :no,no:
oracle- Ambiciozni član
-
Broj postova : 314
Registration date : 22.04.2008
ja koristim lupocet kad je mala temperatura, a kod ovih jačih Ibuprofen, i on skine al neznam ąto je sad da ne popuąta, dopodne je opet (temperatura) skočila, i trebamo ići doktorici, a ona sad zaspala i ľao mi ju buditi, već noćima ne spava kako treba. A bit će bolje..
gorana- Top poster
-
vodi je doktoru gorana..odmah.gorana je napisao/la:ja koristim lupocet kad je mala temperatura, a kod ovih jačih Ibuprofen, i on skine al neznam ąto je sad da ne popuąta, dopodne je opet (temperatura) skočila, i trebamo ići doktorici, a ona sad zaspala i ľao mi ju buditi, već noćima ne spava kako treba. A bit će bolje..
jersm i ispostavilo se da ima neku bakteriju koja ne reagira na ceporex, dala nam je drugi sirup koji čini mi se zasad djeluje, jer je temperatura pala na 37 a i nekako je živahnija, samo mi se ne sviđa što doktorica ocijenjuje onako odoka, bez nalaza mokraće i krvi, al onda pomislim žena je pedijatar puno godina pa valjda zna što radi, samo što njene greške skupo koštaju....
gorana- Top poster
-
mogla si inzistirati da ti da uputnicu za vađenje krvi, i analizu urina.
Da, ti stari doktori imaju iskustva, pa možda ne žele maltretirati dodatno djecu, ali ja se uvijek pitam da li je to zbog iskustva, ili im se ne da imati dodatno posla, štede uputnice...
Da, ti stari doktori imaju iskustva, pa možda ne žele maltretirati dodatno djecu, ali ja se uvijek pitam da li je to zbog iskustva, ili im se ne da imati dodatno posla, štede uputnice...
Gost- Gost
sacekaj do sutra, pa ako joj ne bude bolje ..odmah na pretrage..ja sam vjerovao doktorima koji su takoder bili iskusni pedijatri pa sam to jos malo vrlo skupo platio.gorana je napisao/la:jersm i ispostavilo se da ima neku bakteriju koja ne reagira na ceporex, dala nam je drugi sirup koji čini mi se zasad djeluje, jer je temperatura pala na 37 a i nekako je živahnija, samo mi se ne sviđa što doktorica ocijenjuje onako odoka, bez nalaza mokraće i krvi, al onda pomislim žena je pedijatar puno godina pa valjda zna što radi, samo što njene greške skupo koštaju....
ne zelim te strasiti vec samo upozoriti.
poljubi malenu.
sad si me stvarno uplašio, jer sam joj maloprije mjerila temp. i opet je porasla na 39. sad bih najradije vrištala i odmah otišla na hitnu, al znam da bi me u čudu gledali i rekli da preterujem, ako joj temperatura ne padne idem na hitnu
gorana- Top poster
-
jesi probala beskonačno tuširanje u mlakoj vodi..mome je to uvijek pomoglo. pa uz porciju sirupa, sve se smirilo.gorana je napisao/la:sad si me stvarno uplašio, jer sam joj maloprije mjerila temp. i opet je porasla na 39. sad bih najradije vrištala i odmah otišla na hitnu, al znam da bi me u čudu gledali i rekli da preterujem, ako joj temperatura ne padne idem na hitnu
pije li dovoljno tekućine? To je najglavnija stvar, koju sada trebaš raditi, davati joj tekućine.puno puta po malo.
I ako ne uspiješ skinuti temperaturu, nazovi najprije hitnu, pa se konzultiraj, tako ti je bolje. Da vidiš što će ti reći.
Da ju dovedeš tamo, sigurno bi joj samo dali infuziju, da ne dehidrira i ništa do jutra.
Nazovi ti sada, pa im kaži o čemu se radi, i da temp. ne opada. Nemoj čekati.
Gost- Gost
to je tvoje dijete, jbt se, ako će te cijeli svijet u čudu gledati! ne gledaj na druge, radi sada ono što ti instinkt nalaže. Ne misli na druge. A liječnici su tamo zbog nas, bez obzira koja doba bilo.gorana je napisao/la:sad si me stvarno uplašio, jer sam joj maloprije mjerila temp. i opet je porasla na 39. sad bih najradije vrištala i odmah otišla na hitnu, al znam da bi me u čudu gledali i rekli da preterujem, ako joj temperatura ne padne idem na hitnu
Gost- Gost
evo sad se probudila, nema temperature samo je boli grlo, samo da tako i ostane, zasad je dobro
gorana- Top poster
-
ako ti curica bude opet imala temp, a to će vjerojastno biti tek pred kraj dana, oblozi od domaće rakije su super stvar, jest da smrde, al ja sam kao dijete imala u par navrata 40ak i jedino su mi ju tako mogli spustiti na onu borbenu 37-38°
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
gorana je napisao/la:evo sad se probudila, nema temperature samo je boli grlo, samo da tako i ostane, zasad je dobro
i nemoj se zeznuti dati joj toplo piti, isključivo mlako ide na bolno grlo
Tatsha- Ambiciozni član
-
uhh, sin me je nagrdio sto sam samo leu stavio ..evo ispravljam tu nepravdu sa ovim fotkama i sladoledom na koji ih sada moram voditi
pa nemoš bez sponge boba, zločesti tata
Tatsha- Ambiciozni član
-
bio je u vrticu do podne , tako da nije mogao biti uzet u obzir,,ali vidis lea mu je rekla da je na forumu i on je napravio onu facu kojoj se mora udovoljiti..tjaTatsha je napisao/la:pa nemoš bez sponge boba, zločesti tata
neće ona ništa vruće, samo ako može držati šalicu u ruki onda će i popiti inače, mora stajati, u svakom slučaju hvala na savjetima, ovih dana mi trebaju jer sam stvarno iscrpljena. danas je čini se bar zasad ok, temperatura je na 37-37,5 a i doktorica je rekla da treba proći 48 sati da se poboljšanje vidi, želim se zahvaliti i ostalima na podršci, HVALA!!!Tatsha je napisao/la:gorana je napisao/la:evo sad se probudila, nema temperature samo je boli grlo, samo da tako i ostane, zasad je dobro
i nemoj se zeznuti dati joj toplo piti, isključivo mlako ide na bolno grlo
gorana- Top poster
-
ravnopravnost, zločesti tata :azdaja:billy je napisao/la:bio je u vrticu do podne , tako da nije mogao biti uzet u obzir,,ali vidis lea mu je rekla da je na forumu i on je napravio onu facu kojoj se mora udovoljiti..tjaTatsha je napisao/la:pa nemoš bez sponge boba, zločesti tata
gorana- Top poster
-
Stranica 3 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 3 / 7.