Roditeljski kutak
+6
faca
billy
Gollum
Unitas
Blue Shadow
gorana
10 posters
Stranica 4 / 7.
Stranica 4 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Roditeljski kutak
evo što se događa kad roditelji ostare i dođu pod ruku neodgovornima...
http://www.jutarnji.hr/vidiovo?bcpid=1460906581&bclid=1453986744&bctid=1618642320
http://www.jutarnji.hr/vidiovo?bcpid=1460906581&bclid=1453986744&bctid=1618642320
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
Nisam mogla odgledati do kraja, bilo mi dovoljno kratko.
Nemam riječi... mogu samo reći, za tu ženu- monstruma, stići će ju njezina karma, i ne bih rekla da će joj biti dobro.
Nemam riječi... mogu samo reći, za tu ženu- monstruma, stići će ju njezina karma, i ne bih rekla da će joj biti dobro.
Gost- Gost
zato ameri sve češće ugrađuju kamere u prostore gdje im ulaze takvi, tko zna što se kod nas događa!!!??
gorana- Top poster
-
isto..posvuda ima bolesnika. Kad si spomenula kamere, sjetih se kako neki ljudi, mudri, postavljaju kameregorana je napisao/la:zato ameri sve češće ugrađuju kamere u prostore gdje im ulaze takvi, tko zna što se kod nas događa!!!??
dok im babysitterice paze djecu. To je definitivno odlična stvar.
Gost- Gost
neki dan je bilo na opri, (neš vjerovat čak sam i tv mogla gledat pokraj male bolesnice,koja je btw danas dobro, ) baš o tome kako su ljudi počeli ugrađivati kamere baš zbog babysiterica, pa se neko sjetio da snima i te što im paze starce, mislim da nitko nije zavrijedio to u starosti, pa hebote ako ga nećeš, njegovati kako treba traži drugi posao...
gorana- Top poster
-
Jutros sam se probudio sa zivotinjskom glavoboljom (od sinoc) i na hladnjaku vidio poruku moje supruge ..9 sati, u svenovom vrticu indijanski dorucak..kupi kruh , mlijeko. i sok od narande i povedi leu...uhh
Dakle 2 puta 400 mg painkillersa , hladan tus i put pod noge.
Nije mi zao jer bilo je divno , djeca su radost svijeta .
I na posljetku Svenova simpatija (a i on njena) Simona , mala indijka iz engleske ( dissas ubio bi me da vidi sto pisem)
Dakle 2 puta 400 mg painkillersa , hladan tus i put pod noge.
Nije mi zao jer bilo je divno , djeca su radost svijeta .
I na posljetku Svenova simpatija (a i on njena) Simona , mala indijka iz engleske ( dissas ubio bi me da vidi sto pisem)
Čekaj, čekaj, naučit će on čitati... , a onda si n.... ko žuti,
btw zanimljiv ti potpis..
gorana- Top poster
-
znam , potpis je naravno dio billyagorana je napisao/la:Čekaj, čekaj, naučit će on čitati... , a onda si n.... ko žuti,
evo ja cuvam svoje pilice dok su dame u kupovini ljetne mode za ovu sezonu..gotovo sam siguran da mi vise uzivamo .
moji pilići su otišli kod rođaka , a ja uživam u miru i tišini pred kompom
gorana- Top poster
-
:cheers2:gorana je napisao/la:moji pilići su otišli kod rođaka , a ja uživam u miru i tišini pred kompom
moja velika princeza, donela knjižicu i unutra sve petice, sunce mamino
gorana- Top poster
-
kod nas jos cetiri tjedna do svjedodzbe... sad pisu zavrsne testove s kojima sam vise nego zadovoljna...
zavrsni iz matematike 198/200 bodova.. zlato mamino
zavrsni iz matematike 198/200 bodova.. zlato mamino
Gost- Gost
pa zar po ovoj vrućini još idu u školu
gorana- Top poster
-
gorana je napisao/la:pa zar po ovoj vrućini još idu u školu
aha, do 01.08.. ma uzas.. preko godine imaju skoro svaki mjesec po tjedan-dva kojekakvih raspusta , pa u maju, za tijelovo 3 tjedna i onda moraju ici u skolu kad su najvece vrucine... danas smo mi roditelji nesto razgovarali da pisemo peticiju da se od iduceg tjedna vise ne pisu zadace
Gost- Gost
pa nisu normalni , ni mi veliki ne možemo razmišljati na ovim temperaturama, a kamoli još pisati zadaće i učiti nešto novo, , skidam kapu malim đacima.
gorana- Top poster
-
oooooo jadničci maleni...užasHelena je napisao/la:gorana je napisao/la:pa zar po ovoj vrućini još idu u školu
aha, do 01.08.. ma uzas.. preko godine imaju skoro svaki mjesec po tjedan-dva kojekakvih raspusta , pa u maju, za tijelovo 3 tjedna i onda moraju ici u skolu kad su najvece vrucine... danas smo mi roditelji nesto razgovarali da pisemo peticiju da se od iduceg tjedna vise ne pisu zadace
oracle- Ambiciozni član
-
Broj postova : 314
Registration date : 22.04.2008
Helena je napisao/la:Nisam vam ni rekla da sam jos prije nekoliko mjeseci pocela ovdje raditi posao (uz posao kod nas u firmi) koji odgovara mojim kvalifikacijama - ovdje sam socijalni radnik u sklopu jedne ustanove... Rekoh... sto da govorim, ne zelim se hvaliti, al eto.. danas sam imala jedan slucaj koji me je definitivno ostavio bez rijeci, i vec sada znam da ce mi cijeli dan (a mozda i nekoliko narednih) biti, s oprostenjem u qurtzu.....
Prvo da vam objasnim sta je moj posao - razgovori sa ljudima, poticanje na daljnji zivot nakon, recimo, teskih prometnih nesreca, nakon izlaska iz klinike za odvikavanje od droge, razgovori nakon kojekakvih trauma i tako... U terapiju, osim razgovora, takodjer spadaju i kojekave igre (memory, puzzle npr.), rezanje iz papira po kojekakvim sablonama, crtanje...
Danas sam bila u Gimnaziji, 10-ti razred kod jednog 16-godisnjaka... Decko je imao lom ramena nakon pada sa snowboarda i trebalo ga je operirati.. medjutim.. za vrijeme operacije je krenulo po zlu - nije podnosio sredstvo za narkozu i zatajilo mu je srce... Bio je u komi, nakon toga vise ne moze govoriti ni micati rukama... Ljudi moji.. takvo lijepo dijete nisam vec dugo vidjela.. Bio je uspjesan sportas, super ucenik, govorio je 4 strana jezika.. bio je odlican u svakom pogledu.. sada je polupokretan, sporazumijeva se pomocu govornog kompjutera (ima program my tobi se zove, kad ga ukljuci popjavi se tipkovnica ne ekranu, a zatim ga pokrece pomocu ociju)... Nesto strasno.. Mene je to strasno danas pogodilo i upravo zbog toga vam to pricam... Ja sam se nakon 1.5 sat s njim osjecala kao da sam njivu orala, i sad jos uvijek imam nekakav osjecaj, kao da nosim nekakav teret na ramenima iako nisam podigla nista teze od olovke i nekoliko lego kockica... To me psihicki strahovito potreslo...
ovo sam vam pricala prije 2 mjeseca... jutros sam kao i svakog petka isla u gimnaziju i docekala me tuzna vijest - Uli je jucer umro.. imao jos jednu operaciju i ponovno nije podneo narkozu... totalno sam potresena
Gost- Gost
ma, problem je sto se ja za te ljude s kojima radim ne bih smjela toliko emotivno vezati
Gost- Gost
žao mi je dečka, a za emocionalno vezanje, to je jako teško, jer ako se ne vežeš kako ćeš biti uspješna u tom poslu, a s druge strane patiš ako se dogodi ovako nešto...
gorana- Top poster
-
http://www.24sata.hr/video/slijepa-petogodisnjakinja-svira-klavir-poput-mozarta/70768/?context=naslovnica&web_page_id=main_page
Još se nemogu zbrojit. Poslušajte i komentirajte.
Još se nemogu zbrojit. Poslušajte i komentirajte.
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
Prvo sam pomislila 'još jedan marketinški trik', onda sam se rasplakala ko' kišna godina, a sad se pitam što će biti s tim djetetom kad je se dočepaju odrasli željni zarade.....
a što se tiče talenta
a što se tiče talenta
gorana- Top poster
-
Stranica 4 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 4 / 7.