Dobrotvorni koncert M.P. Thompson
+10
Oziris
emtec32
samozvani-general-BiH
TENG
Unitas
billy
Blue Shadow
gorana
AcE fux0r
faca
14 posters
Stranica 1 / 7.
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Što je važnije graditi u župi Jug?
Dobrotvorni koncert M.P. Thompson
Dobrotvorni koncert za gradnju crkve u župi Jug, gospodina Marka Perkovića Thompsona bit će 12.travnja u 20 sati u sportskoj dvorani u Novoj Gradiški. Svi koji žele pomoći gradnju crkve mogu to učiniti prilogom za gradnju (ulaznica), a to je 100 kuna.
preneseno sa Listića župe Kraljice sv. Krunice
preneseno sa Listića župe Kraljice sv. Krunice
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
Re: Dobrotvorni koncert M.P. Thompson
To bih rado vidjela, volim thompsona .
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
Radije bih da se održi humanitarni koncert za gradnju škole u tom naselju...
Mala digresija:
Nakon rata, prva velika lova je dana za obnovu crkve u NG.
Do tada ni kuna nije dana za obnovu firmi odnosno radnih mjesta. Naprotiv uslijedila je rasprodaja i tajkunizacija...
Baš me interesira što je važnije stanovnicima župe Jug:
osnovna škola ili crkva...?
Mala digresija:
Nakon rata, prva velika lova je dana za obnovu crkve u NG.
Do tada ni kuna nije dana za obnovu firmi odnosno radnih mjesta. Naprotiv uslijedila je rasprodaja i tajkunizacija...
Baš me interesira što je važnije stanovnicima župe Jug:
osnovna škola ili crkva...?
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
Inače, škola je jedno od predizbornih obećanja onih koji dolje održavaju svoje skupove.
Nažalost, i iza ove priče stoji politika i kupovina glasova u tom dijelu grada, a ovaj puta HDZ sve radi da ih kupi.
Prije ovoga koncerta, prošle godine veliku sumu novca dao je Bilonjić ( ne znam jesu li njegov, stranački ili naš - državni...)
Nažalost, i iza ove priče stoji politika i kupovina glasova u tom dijelu grada, a ovaj puta HDZ sve radi da ih kupi.
Prije ovoga koncerta, prošle godine veliku sumu novca dao je Bilonjić ( ne znam jesu li njegov, stranački ili naš - državni...)
Blue Shadow- Top poster
-
S obzirom da znamo koja populacija stanovnistava vecinom zivi u tom dijelu grada.
Rekao bih da im je crkva ipak veci prioritet
Rekao bih da im je crkva ipak veci prioritet
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
glupo pitanje jer i jedno i drugo je neophodno, i za crkvu se brine Župni ured a za školu bi trebao brinuti grad???
TENG- Ambiciozni član
-
Broj postova : 148
Registration date : 03.01.2008
Slazem se s tobom u potpunosti samo sto se misna slavlja imaju gdje obavljati i obavljaju ih vec godinama,TENG je napisao/la:glupo pitanje jer i jedno i drugo je neophodno, i za crkvu se brine Župni ured a za školu bi trebao brinuti grad???
no za skolske aktivnosti cak nema ni objekta a kamoli skole.
Prema tome moje misljenje je da je skola ipak prioritetnija no neodlucujem ja o tome nego stanovnici vec pomenutog dijela grada (naravno ako se njih uopce sto pita)
Unitas- Top poster
-
Si OK, al školu nam treba napraviti "Grad", a ne crkva, kužiš.
TENG- Ambiciozni član
-
TENG je napisao/la:Si OK, al školu nam treba napraviti "Grad", a ne crkva, kužiš.
Čini se da ti ništa ne kužiš. Ovdje crkva ništa ne gradi u smislu da daje novac. Ona ga uzima od, kako ona kaže, "potrebitih"...
Sve se radi da bi se kupili glasovi za HDZ-e, a naivni narod pristaje na ovo.
Zašto Thompson ili netko drugi ne organizira humanitarni koncert za izgradnju škole?
Zašto tebi nikada ništa nije jasno!?
Blue Shadow- Top poster
-
TENG je napisao/la:glupo pitanje jer i jedno i drugo je neophodno, i za crkvu se brine Župni ured a za školu bi trebao brinuti grad???
Bilo bi vrijeme da skineš povez sa očiju i ušiju. Možda nakon toga, konačno, shvatiš neke stvari!
Blue Shadow- Top poster
-
Ma sve je OK ali ispada da je crkva organiziranija nego drzava a
to je cinenica koja treba zabrinjavati pa makar to sve bilo i kupovanje glasova.
Nazalost kod nas ipak politika nemoze nista bez crkve a to sigurno nije demokracija kakvom hoce da nam ju prodaju
to je cinenica koja treba zabrinjavati pa makar to sve bilo i kupovanje glasova.
Nazalost kod nas ipak politika nemoze nista bez crkve a to sigurno nije demokracija kakvom hoce da nam ju prodaju
Unitas- Top poster
-
A tko kaže da THompson nešto treba organizirati, on je tu da pjeva a ne da organizira, o organizaciji neka se brine grad, ako im je uopće stalo do toga. Vjerujem da će i tu neko omastiti brke .
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
gorana je napisao/la:A tko kaže da THompson nešto treba organizirati, on je tu da pjeva a ne da organizira, o organizaciji neka se brine grad, ako im je uopće stalo do toga. Vjerujem da će i tu neko omastiti brke .
Ovdje se ne govori o tome da Thompson treba nešto organizirati. Rečenicu koju sam napisao je retorička.
Tema je treba li tom naselju crkva ili škola u ovom momentu, pa to komentiraj.
Ili da budem precizniji, veliki vjernik i kršćanin Thompson trebao bi se brinuti za ljude (djecu), hrvate ( o kojima on toliko pjeva), a ne za crkvu kao instituciju. Za njih neka se brine Vatikan.
Ja kažem, škola jer je puno važnija za djecu koja svaki dan prelaze preko pruge, ispod nadvožnjaka...
Blue Shadow- Top poster
-
Evo ovako. Ovih dana ( u utorak) počinje izgradnja druge faze crkve i pastoralnog centra u župi Jug ( ispod pruge, za one koji neznaju), znači do pod krov. Thompsonu je ponuđeno, on je prihvatio. ne znam za izvore financiranja, al znam da su se neki ljudi odrekli zemljišta u korist crkve , po trgovinama imate kutijice za priloge ....... Sad se vjerska služba obavlja u prizemlju kuće i na dvorištu. Uvjeti su stvarno neadekvatni.Župnik Jozo Jurić je vrlo angažiran oko cijelog projekta.
Što se tiče škole na Jugu trebaaaaaaaaaaaaaa, al o tome brigu vodi neko drugi. Država, županija grad, nadležno ministarstvo.......E, al to je već predizborna tematika.
Ja osobno ne idem u crkvu, al ću sigurno otić na koncert svojim prilogom pomoć akciju. Zato sam i postavio ovu temu.
Što se tiče škole na Jugu trebaaaaaaaaaaaaaa, al o tome brigu vodi neko drugi. Država, županija grad, nadležno ministarstvo.......E, al to je već predizborna tematika.
Ja osobno ne idem u crkvu, al ću sigurno otić na koncert svojim prilogom pomoć akciju. Zato sam i postavio ovu temu.
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
Unitas je napisao/la:Ma sve je OK ali ispada da je crkva organiziranija nego drzava a
ajde nek je i mene netko shvatio.
plava sjeno čini mi se da me mrziš al nema veze, jer ja sve volim ( a nisam peder).
Dakle malo šire gledajte, jer vidim da vas je sve uhvatila bolest zvana "politika", čim nešto nevalja kriva politika ???
jel netko pomislio : tko nam to sve pakira u omot politike, i dok se mi borimo s vjetrenjačama, neko "kupi glasove" al vjerujte mi nije za HDZ.
bit će jasnije kad se pojavi još neko optužen za torbu dijamanata...
TENG- Ambiciozni član
-
TENG je napisao/la:
ajde nek je i mene netko shvatio.
plava sjeno čini mi se da me mrziš al nema veze, jer ja sve volim ( a nisam peder).
Tebe je teško shvatiti, pogotovu nakon ovoga što si napisao da te mrzim... zaista.
Blue Shadow- Top poster
-
Blue Shadow je napisao/la:gorana je napisao/la:A tko kaže da THompson nešto treba organizirati, on je tu da pjeva a ne da organizira, o organizaciji neka se brine grad, ako im je uopće stalo do toga. Vjerujem da će i tu neko omastiti brke .
Ovdje se ne govori o tome da Thompson treba nešto organizirati. Rečenicu koju sam napisao je retorička.
Tema je treba li tom naselju crkva ili škola u ovom momentu, pa to komentiraj.
Ili da budem precizniji, veliki vjernik i kršćanin Thompson trebao bi se brinuti za ljude (djecu), hrvate ( o kojima on toliko pjeva), a ne za crkvu kao instituciju. Za njih neka se brine Vatikan.
Ja kažem, škola jer je puno važnija za djecu koja svaki dan prelaze preko pruge, ispod nadvožnjaka...
Sorry, ali nisi u pravu. Ako su neki ljudi organizirali koncert za crku ok(ja ću otići svakako). Pa ti organiziraj koncert za školu isto ću doći nije problem. A ne pljuvati po nekome ako nešto hoće napraviti u ovome gradu.
samozvani-general-BiH- Ambiciozni član
-
Broj postova : 157
Registration date : 09.03.2008
samozvani-general-BiH je napisao/la:
Sorry, ali nisi u pravu. Ako su neki ljudi organizirali koncert za crku ok (ja ću otići svakako). Pa ti organiziraj koncert za školu isto ću doći nije problem. A ne pljuvati po nekome ako nešto hoće napraviti u ovome gradu.
Generale, gdje si ti pročitao (vidio) da pljujem po nekome??? Citiraj me ili napiši ispriku.
Da ponovim, i dalje mislim da je izgradnja škole u ovome trenutku važnija od izgradnje crkve. Koliko vidim i oni koji glasuju u anketi slažu se samnom.
Blue Shadow- Top poster
-
Nemislim se nikome ispričati jer nikog poimenično nisam ni prozvao. A što nekom smeta koncert za crkvo pa nije koncert postavilo gradsko poglavarstvo već neki pojedinci. A za školu već se reklo treba se obratiti drugim ustanovama, a ne crkvenim.
-
Kome smeta koncert za crkvu?samozvani-general-BiH je napisao/la:Nemislim se nikome ispričati jer nikog poimenično nisam ni prozvao. A što nekom smeta koncert za crkvo pa nije koncert postavilo gradsko poglavarstvo već neki pojedinci. A za školu već se reklo treba se obratiti drugim ustanovama, a ne crkvenim.
Daj malo uključi mozak prije nego nešto napišeš!
Blue Shadow- Top poster
-
Non stop ste protiv te akcije. Ili vam smeta crkva ili Thompson
-
samozvani-general-BiH je napisao/la:Non stop ste protiv te akcije. Ili vam smeta crkva ili Thompson
Meni se čini da tebi smeta mozak, ako ga uopće imaš...
Blue Shadow- Top poster
-
Ja ga imam. A ti??
-
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 1 / 7.