Dobrotvorni koncert M.P. Thompson
+10
Oziris
emtec32
samozvani-general-BiH
TENG
Unitas
billy
Blue Shadow
gorana
AcE fux0r
faca
14 posters
Stranica 5 / 7.
Stranica 5 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Što je važnije graditi u župi Jug?
Re: Dobrotvorni koncert M.P. Thompson
ma moze njemu na albumu raditi David Gilmour, moze ga snimiti u Abbey Road Studio, al ne pomaze mu nista jer on ne zna pjevati... on se dere, on urlice iz petnih zila....
Gost- Gost
-al eto baš mi dragi ovi što žive tisućama km daleko od n.g. i lijepe naše, plaćaju porez u nekoj drugoj lijepoj njihovoj a jako vole n.g. i lijepu našu pa eto i imaju mišljenje i stavove kako bi mi ovdje trebali živjeti, što graditi, što pjevati, što misliti...ajme !
dino- Novi član
-
Broj postova : 24
Registration date : 25.03.2008
dino je napisao/la:-al eto baš mi dragi ovi što žive tisućama km daleko od n.g. i lijepe naše, plaćaju porez u nekoj drugoj lijepoj njihovoj a jako vole n.g. i lijepu našu pa eto i imaju mišljenje i stavove kako bi mi ovdje trebali živjeti, što graditi, što pjevati, što misliti...ajme !
Dino potpuno si upravu, a ja zaboravih to reći ranije. Pozdrav sa najljepšeg brda u gradu.
samozvani-general-BiH- Ambiciozni član
-
Broj postova : 157
Registration date : 09.03.2008
u je...te kolkiko postova
reci ču samo ovo
U OVOME JE.ENOM GRADU TREBA PUNO PAMETNIJIH STVARI DOLI GRADNJE CRKAVA I ŠKOLA (JEB ŠKOLE KAD NEČE IMATI KO DA IDE U NJIH)POLA MOGA DRUŠTA I VIŠE NEMA OŠLI TRBUHOM ZA KRUHOM USKORO ĆU I JA
ZA 10 GOD I MANJE IMAČETE GRAD STARACA TU VAM NEČE POMOČI NI TOMSON NI POPOVI NI CRKVA DAJTE LJUDIMA DA RADE AL IM PRIJE TOGA SAGRADITE ONE TVORNICE JER BEZ KRUHA NEMA NI ŽIVOTA
MLADI GENERALE MOŽDA VAM OSTANE KOJI KINEZ U OVOM GRADU ONI DOALZE NA VELIKA VRATA
reci ču samo ovo
U OVOME JE.ENOM GRADU TREBA PUNO PAMETNIJIH STVARI DOLI GRADNJE CRKAVA I ŠKOLA (JEB ŠKOLE KAD NEČE IMATI KO DA IDE U NJIH)POLA MOGA DRUŠTA I VIŠE NEMA OŠLI TRBUHOM ZA KRUHOM USKORO ĆU I JA
ZA 10 GOD I MANJE IMAČETE GRAD STARACA TU VAM NEČE POMOČI NI TOMSON NI POPOVI NI CRKVA DAJTE LJUDIMA DA RADE AL IM PRIJE TOGA SAGRADITE ONE TVORNICE JER BEZ KRUHA NEMA NI ŽIVOTA
MLADI GENERALE MOŽDA VAM OSTANE KOJI KINEZ U OVOM GRADU ONI DOALZE NA VELIKA VRATA
Zadnja promjena: Oziris; 27.03.08 23:00; ukupno mijenjano 1 put.
Oziris- Stalni član
-
Broj postova : 52
dino je napisao/la:Isus je imao svojih 40 dana u šumi,
U šumi dino? I ti sebe zoveš vjernikom? Isus je 40 dana proveo u pustinji, to bi trebala biti opća kultura jednog vjernika. Ccccc... :smijeh1:
Gollum- Middle class
-
Broj postova : 768
Registration date : 06.01.2008
Cuj jedino sto ti za koje ti kazes da su tisucama Km daleko od NG znaju da je taj grad imao nekad svoju karizmu i samo se cude sto se to desava sa NG bicem
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Helena je napisao/la:ma moze njemu na albumu raditi David Gilmour, moze ga snimiti u Abbey Road Studio, al ne pomaze mu nista jer on ne zna pjevati... on se dere, on urlice iz petnih zila....
OK, ja si mogu izabrati šta mi paše, npr. ovo:
Gost- Gost
Oziris je napisao/la:u je...te kolkiko postova
reci ču samo ovo
U OVOME JE.ENOM GRADU TREBA PUNO PAMETNIJIH STVARI DOLI GRADNJE CRKAVA I ŠKOLA (JEB ŠKOLE KAD NEČE IMATI KO DA IDE U NJIH)POLA MOGA DRUŠTA VIŠE NEMA I OŠLI TRBUHOM ZA KRUH USKORO ČU I JA ZA 10 GOD I MANJE IMAČETE GRAD STARACA TU VAM NEČE POMOČI NI TOMSON
Šta kinezi, upravo radim na uvozu crnaca. :monkey:
-
Unitas je napisao/la:Cuj jedino sto ti za koje ti kazes da su tisucama Km daleko od NG znaju da je taj grad imao nekad svoju karizmu i samo se cude sto se to desava sa NG bicem
Moram priznati da od svojih staraca nisam nikada čuo o NG biću. Bojim se da je ipak problem što je mladost prošla!
Gost- Gost
Unitas je napisao/la:Cuj jedino sto ti za koje ti kazes da su tisucama Km daleko od NG znaju da je taj grad imao nekad svoju karizmu i samo se cude sto se to desava sa NG bicem
da... u pravu si...
dino- Novi član
-
samozvani-general-BiH je napisao/la:Oziris je napisao/la:u je...te kolkiko postova
reci ču samo ovo
U OVOME JE.ENOM GRADU TREBA PUNO PAMETNIJIH STVARI DOLI GRADNJE CRKAVA I ŠKOLA (JEB ŠKOLE KAD NEČE IMATI KO DA IDE U NJIH)POLA MOGA DRUŠTA VIŠE NEMA I OŠLI TRBUHOM ZA KRUH USKORO ČU I JA ZA 10 GOD I MANJE IMAČETE GRAD STARACA TU VAM NEČE POMOČI NI TOMSON
MA UVEZI KOGA HOĆEŠ
Oziris- Stalni član
-
Oziris je napisao/la:samozvani-general-BiH je napisao/la:Oziris je napisao/la:u je...te kolkiko postova
reci ču samo ovo
MA UVEZI KOGA HOĆEŠ
A razmišljao sam i o aboridžinima, čuo sam da su dobri borci.
-
MLADI GENERALE ZAR DERVENTA NIJE U BOSNI I HERCEGOVINI
Oziris- Stalni član
-
Oziris je napisao/la:MLADI GENERALE ZAR DERVENTA NIJE U BOSNI I HERCEGOVINI
Je i?
-
BigSaint je napisao/la:Nemojte začetavati temu bezveze!
OK.
-
PA ZAR BOSANCIMA NIJE MJESTO U BOSNI
Oziris- Stalni član
-
Oziris je napisao/la:PA ZAR BOSANCIMA NIJE MJESTO U BOSNI
Jarane je.
-
odi ti onda do Bosne i Hercegovine ovo je Hrvatska!
Oziris- Stalni član
-
Gollum je napisao/la:dino je napisao/la:Isus je imao svojih 40 dana u šumi,
U šumi dino? I ti sebe zoveš vjernikom? Isus je 40 dana proveo u pustinji, to bi trebala biti opća kultura jednog vjernika. Ccccc... :smijeh1:
je, u pravu si...lapus... a moja vjera je moja i ničija više a o općoj kulturi s tobom ne bih raspravljao jer ne znaš što je to...
dino- Novi član
-
ha ha ha :smijeh1: u šumi kažeš ,ma da nije ipak u ponkovcima il nad lipom 35...
dreamer- Ambiciozni član
-
Broj postova : 359
Registration date : 02.01.2008
Gollum je napisao/la:dino je napisao/la:Isus je imao svojih 40 dana u šumi,
isus bio 40 dana u sumi :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: ... u sumi kazes :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: ... a mozda je bio u bunaru :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: .. dugo se ovako nisam nasmijala... jel dino - jesi to naucio od perkovica :smijeh1:
Gost- Gost
A šta vam je tolko Perković kriv.
-
samozvani-general-BiH je napisao/la:A šta vam je tolko Perković kriv.
pa zar tebi i tvojima nije mjesto u bosni
Oziris- Stalni član
-
Stranica 5 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 5 / 7.